RESOR

BLOGG

INFORMATION

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Copyright 2019 © Fotograf Maria Karlsson | Bröllopsfotograf i Skaraborg, Kinnekulle, Bohuslän, Skövde, Mariestad, Falköping, Smögen, Uddevalla, Skåne, Kivik, Östergötland, Hela Sverige, Utomlands, Världen.

Avslappnat.

Ni kanske har märkt att jag hela tiden påpekar hur viktigt det är att vi klaffar? Det är för att jag kan prestera på topp när vi är på samma sida. Över allt annat är mitt mål att mina par har en grym stund tillsammans. De flesta kommer till fotograferingen och säger "Vi känner oss inte riktigt bekväma framför en kamera" och i slutet säger de att allt kändes så bekvämt och avslappnat och till och med roligt! Tro mig, att bli fotade behöver inte vara tråkigt eller kännas obekvämt över huvud taget - och jag kommer se till att ni har en jäkligt mysig stund ihop.

Hjälp.

Förmodligen så har ni inte varit brud eller brudgum tidigare och ni planerar efter bästa förmåga. Eftersom jag varit på hundratals bröllop, så vet jag en och annan sak om hur man kan planera dem. Vad man bör - eller inte bör - göra, hur ni kan spara pengar, få ut det mesta av dagen, hur ni skapar minnen med vänner och familj, planera, förbereda och information om hur ni ska lägga upp dagen - som jag gladeligen delar med mig av till er! Jag hjälper gärna till med det jag kan, allt för att det här ska vara en så stressfri upplevelse för er som möjligt!

Värdefullt.

Jag vill att fotograferingen ska vara mer än bara något på er lista över saker att "fixa innan bröllopet". Just nu har ni fullt upp med att fundera över dukningen, blommorna, vem som ska sitta var och vad tärnorna ska ha för klänningar - men fotografierna är faktiskt det enda som ni kommer ha kvar av er bröllopsdag, efteråt. Det allra vanligaste jag hör från par som inte bokat någon fotograf, eller valde en som egentligen inte passade dem, var att de ångrade sig efteråt. Fotografierna kommer bara öka i värde, ju mer tiden går och åren springer ifrån oss. De är minnen, frusna för evigt, som ni en dag kommer lämna efter er till framtida generationer.

VAD DET ÄN ÄR 

SOM NI VILL HA

FÖREVIGAT...

"Vi är så glada att vi valde att ha Maria med oss på vår bröllopsdag, kunde inte ha drömt om bättre bilder! Allt kändes så bekvämt och enkelt med henne, vilket gjorde allt så avslappnat trots all stress och nervositet runt denna dag ☺️ Hon fångade våra fina stunder kanonbra och smälte in bland gästerna. Vi rekommenderar Maria starkt, underbar person och fantastiskt duktig fotograf!"

Sabina + Richard

Hej, det är jag som är Maria! Jag växte upp på en liten ö på Sveriges västkust och min barndom spenderades springandes i bergen. Högt och lågt och fram och tillbaka. Helst barfota, så fötterna blev sådär lena och härdade, samtidigt! På somrarna åkte vi ut med båten till omkringliggande skär och badade. Jag var mer fisk än människa och ville aldrig gå upp! Vi satt ute på kvällarna och såg solen gå ner i havet långt ute i väster.  Många nätter har jag spenderat med graniten som ryggstöd och stjärnhimlen som TV! 

"Bästa fotografen någonsin! Så himla naturlig, härlig och bra! Fantastiskt mycket bra bilder och film, jag förstår inte hur hon lyckades med allt - samtidigt. Känslan fångades verkligen perfekt! Som en liten ninja smög hon runt och fotade utan att det knappt märktes. Så oerhört värt att lägga pengar på detta, det är verkligen något att kika på för att minnas tillbaka och riktigt känna magin igen. Rekommenderas starkt!!"

Jennifer & Keith

 
 

Vad jag erbjuder

Jag har fotat bröllop i flera år och har hittat det jag älskar mest av allt; intima utomhusbröllop där fokus ligger på er och era gäster, på skratten, kärleken och glädjen. De olika bröllopspaketen jag erbjuder är utformade för att fånga de viktigaste momenten under er dag.

ELOPEMENT

Er dag - er kärlek

Oavsett om det är på toppen av en klippa, mitt ute i atlanten eller djupt inne i skogen - jag följer med er! 

KONTAKTA MIG FÖR SKRÄDDARSYDDA PRISER

Halvdag

PERSONLIGT BOKNINGSPAKET

INSPIRERANDE BRÖLLOPSGUIDE

KONSULTATIONSMÖTE

KONTINUERLIG KONTAKT & HJÄLP

PARFOTOGRAFERING

ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ USB

RESEERSÄTTNING INOM SVERIGE

FOTOBOK (STANDARD, 20 UPPSLAG)

6 TIMMARS SAMMANHÄNGANDE FOTOGRAFERING

ONLINE-GALLERI ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

6 TIMMAR

Heldag

10 TIMMAR

PERSONLIGT BOKNINGSPAKET

INSPIRERANDE BRÖLLOPSGUIDE

KONSULTATIONSMÖTE

KONTINUERLIG KONTAKT & HJÄLP

PARFOTOGRAFERING

ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ USB

RESEERSÄTTNING INOM SVERIGE

FOTOBOK (STANDARD, 30 UPPSLAG)

10 TIMMARS SAMMANHÄNGANDE FOTOGRAFERING

ONLINE-GALLERI ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

Heldag+

12 TIMMAR

PERSONLIGT BOKNINGSPAKET

INSPIRERANDE BRÖLLOPSGUIDE

KONSULTATIONSMÖTE

KONTINUERLIG KONTAKT & HJÄLP

PARFOTOGRAFERING

ALLA BILDER HÖGUPPLÖSTA PÅ USB

RESEERSÄTTNING INOM SVERIGE

FOTOBOK (LYX, 30 UPPSLAG)

12 TIMMARS SAMMANHÄNGANDE FOTOGRAFERING

ONLINE-GALLERI ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

BILDSPEL ATT DELA MED FAMILJ & VÄNNER

TVÅ FOTOGRAFER UNDER HELA DAGEN

VIDEOGRAF UNDER HELA DAGEN

På 6 timmar hinner vid med porträtt, ceremoni, mingel, gruppbilder och kanske de första talarna på middagen. Alternativt förberedelser, porträtt, ceremoni, mingel och gruppbilder.

På 10 timmar hinner vid med allt från förberedelser till början på festen!

Paketet med extra allt! Vi är tre personer som hänger med er under hela dagen och fotar från olika vinklar (eller olika platser) samtidigt som hela dagen filmas. Allt från förberedelser till vild fest mitt i natten!

Under högsäsong (maj - september) gör jag inga bokningar under 6 timmar, med undantag för om det är en sista minuten-bokning (mindre än 30 dagar kvar till ert bröllop). Lågsäsong (oktober - april) går det bra att boka mig kortare tid - kontakta mig för aktuella priser.

 

Rabatterade priser erbjuds bokningar på andra dagar än lördagar.

 

Gillar ni vad ni ser?

Det finns många saker som får mitt hjärta att klappa lite extra. Solnedgångar, sommarkvällar och nyfödda kattungar, för att bara nämna några. Jag får samma känsla när det plingar till i inboxen och ett nytt äventyr inleds! Ta er gärna lite tid att fylla i hela formuläret. Jag ställer inte frågorna för att jag är världens mest nyfikna person - utan för att jag genuint bryr mig om er och det är viktigt att vi klickar!